fbpx

Zakelijke evenementen locatie

Rotterdamse borrelarrangementen

Wil je een spraakmakend zakelijk evenement organiseren in de wereldstad Rotterdam? Dan heten we je graag welkom bij 91spices op een centrum gelegen locatie met ideale bereikbaarheid. De zaalgrootte, service en uitstraling kunnen we perfect afstemmen naar wens om jouw evenement tot een succes te brengen. We bieden allerlei verschillende mogelijkheden aan waar we je graag meer over willen vertellen. Lees dus vooral verder of neem direct contact met ons op!

Afscheidsborrel

Wanneer een gewaardeerde collega vertrekt of met pensioen gaat na jaren van trouwe dienst is een afscheidsborrel een mooi gebaar. Alle collega’s kunnen dan nog een keer met hem of haar samenkomen, herinneringen ophalen en op een luchtige manier afscheid nemen.

Bedrijfsborrel

Sommige bedrijven hebben in hun eigen pand een ruimte waar zij, bijvoorbeeld maandelijks, een gezellige bedrijfsborrel kunnen organiseren. Dit is echter lang niet voor iedere organisatie het geval. Wanneer jouw bedrijf graag eens een bijzondere bedrijfsborrel wil organiseren is het dan leuk om dit op een externe locatie te doen. Bij 91spices zit u dan helemaal goed.

Netwerkborrel

Een netwerkborrel op een mooie locatie is ideaal wanneer je jouw klanten en relaties eens wilt verrassen. Nodig hen allemaal uit en kom uiteraard zelf ook naar 91spices toe, dan regelen wij de rest. We begrijpen de zaken die belangrijk zijn bij een dergelijk evenement en zorgen ervoor dat het geheel vlekkeloos verloopt, zodat jullie je kunnen bezighouden met netwerken.

Receptie

Er zijn allerlei gelegenheden om een receptie te organiseren. Of u na een bijeenkomst graag nog wilt samen komen om na te borrelen of bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid wilt organiseren voor een zakelijk succes, bij 91spices bieden we in overleg de perfect afgestemde borrelarrangementen aan.  

Personeelsevents

Wil je je personeel belonen met een onvergetelijk personeelsevent in Rotterdam? Onze locatie zit midden in het centrum en staat garant voor een gezellig evenement. Jullie kunnen heerlijk komen eten en daarna natuurlijk gezamenlijk blijven borrelen.

Jubileumevenement

Bestaat het bedrijf tien, twintig of misschien zelfs wel honderd jaar? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Onze locatie is meer dan geschikt voor een dergelijk feest, dus kom vooral eens langs om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Onze groepslocatie

Het fijne aan onze ruime locatie is dat je terecht kunt met allerlei verschillende groepsformaten. Het maakt dus niet uit of je een groot of een klein bedrijf hebt, er is altijd voldoende ruimte om comfortabel te kunnen genieten van het moment. Dit betekent dat je zoveel relaties of collega’s kunt uitnodigen als je maar wilt. Ons personeel zorgt er dan voor dat het jullie aan niets ontbreekt met betrekking tot eten, drinken en uiteraard service. Ook bieden we diverse mogelijkheden aan op het gebied van beeld en audioapparatuur, zodat uw presentatie kraakhelder overkomt. Ben je op zoek naar een locatie voor een zakelijke groep? Neem dan contact met ons op voor een zaalverhuur.

 

Iets anders in gedachten? Geen probleem! 

 

Zou je graag een zakelijk evenement organiseren, maar staat jouw beoogde evenement er hierboven niet tussen? Dat geeft niets, we vullen het evenement graag samen met jou in, zodat deze volledig naar wens zal worden. 

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2021 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.