fbpx

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering Rotterdam

Organiseer je een zakelijk evenement en heb je een bedrijfscatering nodig? Laat 91spices een unieke smaakbeleving bij het bedrijf verzorgen voor alle werknemers en/of gasten. We bieden een overvloed aan Indiase hapjes, curry’s, tandoor gerechten en naan broden. Speciaal op de wensen afgestemd voor een unieke belevenis met uitstekende bedrijfscateringservice. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan vooral verder!

Lees dus vooral verder of neem direct contact met ons op!

Ons bedrijfscatering menu

Bij 91spices bereiden we heerlijke gerechten uit de Indiase keuken. Ons menu is bijzonder uitgebreid en bevat gerechten uit zowel het noorden als het zuiden van India. De Indiase keuken staat bekend om de unieke combinaties van specerijen en kleuren. Van stoofpotjes en roerbakgerechten tot pannenkoekjes en biryani’s, India heeft zo veel meer te bieden dan currys alleen. Hierdoor verschijnen er gerechten die complex van geur en smaak zijn op je bord. 

Vanwege de grote smaakverschillen in regio’s hebben we onze hoofdgerechten verdeeld in drie secties:

1. Noord-India
2. Zuid-India
3. Tandoor

Kortom, de Indiase keuken is geweldig divers en zeer geschikt voor een unieke bedrijfscatering in omgeving Rotterdam. We bereiden ieder gerecht met passie voor lekker eten, maar ook met een gevoel voor service en beleving. Zo maken we de bedrijfscatering op het kantoor tot een groot succes.

We geven alvast een paar voorbeelden van welke heerlijke gerechten die je kan verwachten bij dgoedverzorgde bedrijfscatering: 

  • Surwa: Geurige en gekruide gele linzensoep, geserveerd met een partje citroen
  • Prawn Puri: Garnalen in tomatencurry geserveerd op een puri. Dit is Indiaas ongegist en gefrituurd brood 
  • Noord-India Butter Chicken: Kip in een milde romige curry van tomaat, room en kruiden 
  • Noord-India Rajma Masala: Licht gekruide, romige curry met kidneybonen, ui en tomaten masala 
  • Zuid-India Kerala Prawns: Licht pittige smakelijke garnalencurry met kokosmelk, tomaat en rode chilipeper 
  • Tandoor Paneer Tikka: Huisgemaakte Indiase kaas gemarineerd in yoghurt en Indiase kruiden
  • Tandoor Mixed Grill: Mix van kipfilet, lamskoteletten, grote garnalen, lams- en kipkebab. 
  • Uitgebreid drankenassortiment: wijnen, bieren, fris, cocktails

Bij de bereiding van de bedrijfscatering houden we graag rekening met allerlei dieetwensen en allergieën. Onze professionele koks hebben aandacht voor unieke smaakcombinaties en verrassen uw graag met bijzondere gerechten afgestemd op uw voorkeur. 

Misschien heeft u zelf ook een idee voor een smaak of voor een kleur die u graag terug wilt zien in uw gerechten. Daarom is het goed als we de wensen met elkaar afstemmen. Stuur voor alle mogelijkheden een berichtje naar info@91spices.nl

Bedrijfscatering in Rotterdam

Met een geweldige selectie van onze lunch- en avondgerechten verzorgen we graag een bedrijfscatering bij jouw op het kantoor. We leveren voor zowel bedrijven als particulieren en willen iedereen meenemen in de wereld van Indiase gerechtenDit doen we met een uitstekende service met een focus op een unieke smaakbelevenis. We bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van service. 

In het kader van een volledige service zijn er ook mogelijkheden op gebied van aankleding, ontvangst, bediening, glaswerk & serviesOnze ervaring heeft ons overtuigd dat het fijn is om al uw zorgen uit handen te nemen. Neem voor een complete goedverzorgde service graag contact met ons op.  

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2021 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.