fbpx

Zakelijke evenementen locatie

Een zakelijk evenement bij 91spices

Wanneer je een zakelijk evenement wilt organiseren is het belangrijk dat de locatie met je meedenkt. Om er een succes van te maken en ervoor te zorgen dat iedere gast zich welkom voelt is het daarnaast belangrijk dat de bereikbaarheid, service en uitstraling van de locatie naar wens zijn. Bij 91spices stellen we ons graag op als een flexibele partner en locatie voor zakelijke evenementen. Daar bieden we allerlei verschillende mogelijkheden voor waar we je graag meer over vertellen. Lees dus vooral verder!

Borrelarrangement

Wil je eens lekker gaan borrelen? Wat dacht je van een borrel voor je personeel of je netwerk? Er is altijd wel een reden om iets te vieren toch? Onze locatie is daarom voor zakelijke klanten beschikbaar. We bieden je graag een van onze borrelarrangementen aan.

Personeelsevents

Wil je je personeel belonen met een onvergetelijk personeelsevent in Rotterdam? Onze locatie zit midden in het centrum en staat garant voor een gezellig evenement. Jullie kunnen heerlijk komen eten en daarna natuurlijk gezamenlijk blijven borrelen.

Jubileumevenement

Bestaat het bedrijf tien, twintig of misschien zelfs wel honderd jaar? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Onze locatie is meer dan geschikt voor een dergelijk feest, dus kom vooral eens langs om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Bedrijfscatering

Onze locatie is beschikbaar voor uw events en catering. We verzorgen de lekkerste Indiase gerechten voor u en uw klanten of collega’s. Ook daarom kies je voor bedrijfscatering voor 91Spices.

Onze zakelijke locatie

We hebben een grote ruimte beschikbaar voor de leukste en mooiste zakelijke evenementen. Wat dacht u van een congres, nieuwjaarsfeest of een borrel? We hebben goed apparatuur klaar staan zodat u kunt genieten van de lekkerste muziek of om visie voor het komende jaar te delen.

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2020 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.