fbpx

Vrijgezellenfeest Rotterdam

Wanneer iemand gaat trouwen is het aan zijn of haar beste vrienden en vriendinnen om een gezellig vrijgezellenfeest te organiseren. Een dag vol gezelligheid, hapjes, drankjes en leuke activiteiten. Nu begrijpen we bij 91spices dat de organisatie van zo’n knalfeest lang niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen we je hier graag bij.

Kies je bijvoorbeeld voor een etentje, een groot feest of juist een combinatie van activiteiten en een bezoekje aan 91spices om bij te komen? We denken met je mee en stellen ons flexibel op zodat het vrijgezellenfeest als onvergetelijk de boeken in gaat. Daar vertellen we je graag meer over, duslees vooral verder! Of neem direct contact met ons op via info@91spices.nl of 010-31000701!

Gezellig dineren

Willen jullie lekker samen dineren en op die manier het vrijgezellenfeest vieren? Lang niet iedere verloofde zit te wachten op een opvallend dierenpak en een dronken middag. Daarom is een etentje ook uitstekend geschikt als vrijgezellenevent. We maken graag ruimte en tijd voor jullie vrij zodat er ongestoord genoten kan worden van een ongedwongen vrijgezellenfeest in ons gezellige restaurant.

Themafeest

Liever wat groter uitpakken? Je kunt ook onze locatie afhuren en een groot feest geven! We zorgen er dan voor dat het jullie nergens aan ontbreekt. Lekkere hapjes, smakelijke cocktails of gin-tonics en alle faciliteiten die jullie nodig hebben staan dan klaar. Maak het extra leuk door er bijvoorbeeld een bohemen– of burlesque thema aan te hangen. We denken graag met je mee.

Vrijgezellenfeest combinaties

Willen jullie eerst samen op pad om vervolgens tot rust te komen met een hapje eten of een afzakkertje? Ook dan is 91spices de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest etentje. We kunnen iedere groepsgrootte faciliteren en verzorgen de middag of avond dan tot in de puntjes.  

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2021 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.