fbpx

Verjaardagslocatie Rotterdam

Uw verjaardag is een bijzondere dag. Na een lang jaar mag u een extra streepje zetten, bent u weer iets wijzer geworden en heeft u, hopen wij, ook veel plezier gemaakt. Hoe uw jaar er ook uitzag, het is u goed recht om uw verjaardag te vieren op een manier die u fijn vindt!

Bij 91Spices bieden we u maar al te graag de mogelijkheid om dat te doen. Zeker wanneer het om een bijzondere leeftijd gaat, zoals bijvoorbeeld uw 30e verjaardag, mag u best eens flink uitpakken. Lees gauw door, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!  

Of neem direct contact met ons op via info@91spices.nl of 010-31000701!

Verjaardag vieren in Rotterdam?

Bij 91Spices gaan de mogelijkheden om uw verjaardagsfeest te vieren in Rotterdam veel verder dan alleen een diner, hoewel dat uiteraard onder de opties valt. Hieronder vind u enkele voorbeelden van de manieren waarop u uw verjaardagsfeest bij 91Spices kunt vieren.

Feestlocatie

Flink uitpakken voor uw verjaardagsfeest of voor iemand anders is ook geen enkel probleem. U kunt onze locatie huren en zo uw verjaardagsfeest vieren in Rotterdam. Middenin het centrum, gemakkelijk bereikbaar en voldoende ruimte voor al uw bezoek! 

Borrel

Gezellig borrelen is uiteraard ook mogelijk. We verzorgen graag een prettige plek voor u zodat u samen met uw gasten kunt genieten van de smakelijke cocktails en drankjes die we vers voor u klaarmaken.

Diner

Een gezellig diner waarbij u met al uw vrienden, familie en kennissen kunt genieten van de heerlijke Indiase keuken. Iedereen is welkom en ook voor de vegetariërs en veganisten zijn er veel gerechten op de kaart te vinden.

Lunch

Viert u liever uw verjaardagsfeest met een lunch? Ook dit is geen enkel probleem. Of u dit nu met een klein gezelschap wilt doen, of juist met zoveel mogelijk vrienden en familie, we staan voor u klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.  

Maatwerk

Staat hetgeen u voor ogen heeft er niet bij? Dan betekent dat niet dat het niet mogelijk is. We horen graag van u hoe we onze locatie in kunnen zetten om uw verjaardagsfeest in Rotterdam volledig naar wens in te richten. Uiteraard kunnen we zelf ook nog met mooie ideeën komen!

De jarige verwennen

Wanneer u kiest voor een verjaardagslocatie huren in Rotterdam, is het wel zo prettig wanneer u zich helemaal jarig voelt bij ons. Daarom versieren we met plezier de tafels, verzorgen we verjaardagsmuziek en zit er natuurlijk een vuurwerkje op het dessert. Wilt u graag onze verjaardagslocatie huren in Rotterdam voor een ander? We passen ons graag aan uw wensen aan om ervoor te zorgen dat de jarige optimaal kan genieten. Geef dus vooral aan wat uw wensen zijn zodat we dit voor u kunnen oppakken.

Iets anders vieren?

Indien u een andere gebeurtenis wilt vieren is dat uiteraard ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, een behaald diploma of een zakelijk succes. Voor zowel grote als kleine groepen zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Twijfel dus niet en informeer daarnaar indien u speciale wensen of verzoeken heeft.  

Verjaardagslocatie gemakkelijk te bereiken

Bij een verjaardagslocatie huren in Rotterdam is het uiteraard van groot belang dat de locatie voor iedereen goed bereikbaar is. Onze locatie zit middenin het centrum en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. U vindt ons namelijk in de oude haven van Rotterdam, op loopafstand van zowel het treinstation als de metro en tramhaltes!

Verjaardagslocatie afhuren?

Zou u graag een verjaardagslocatie huren in Rotterdam? U kunt altijd bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we met plezier al uw vragen zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw verjaardagsfeest een groot succes wordt.  Neem direct contact met ons op via info@91spices.nl of 010-31000701!

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2021 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.