fbpx

Locatie huren in Rotterdam

Evenementenlocatie in Rotterdam

Een geschikte horeca ruimte huren in Rotterdam is nu geen enkel probleem meer, want bij 91Spices kunt u met iedere groepsgrootte terecht. De ruim opgezette locatie waar sfeer en service hoog in het vaandel staan is snel aan het uitgroeien tot een bijzondere evenementenlocatie in Rotterdam. We vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden, dus lees snel verder!

Indiase sfeer

Evenementenlocatie in Rotterdam gezocht? 91Spices is naast eventslocatie ook een bijzonder restaurant. De Indiase keuken wordt hier met plezier en passie gepresenteerd aan eenieder die wel een hapje lust. De diverse, kleurrijke en natuurlijke smaken worden verwerkt in gerechten uit zowel het noorden als het zuiden van India. Daarnaast is er zelfs een authentieke tandoor, die men in de open keuken kan zien staan. Dit is een traditionele, Indiase steenoven waar de lekkerste gerechten in worden gemaakt. Die gerechten zijn het proeven meer dan waard. De Indiase sfeer staat niet alleen garant voor smakelijke maaltijden, maar ook voor bijzondere gastvrijheid.

Locatie met een mooie inrichting

Een locatie huren in Rotterdam wordt met de inrichting bij 91Spices een gemakkelijke keuze. Door de uiteenlopende vloerhoogtes in het ruim opgezette restaurant, gecombineerd met loungebanken en sfeervolle kleuren, zit u altijd helemaal op uw gemak. De verlichting wisselt mooi af en laat de kleuren van het interieur en de gerechten extra naar voren komen. Dit alles zorgt ervoor dat het restaurant altijd knus en intiem aanvoelt, zelfs wanneer de ruimte volledig gevuld is.

Centrale ligging in Rotterdam

Binnen in het restaurant van 91Spices is alles wat u ziet dus een lust voor het oog. Hoe zit het dan met de omgeving? Een locatie huren in Rotterdam doet u immers niet alleen op basis van de binnenkant. Er spelen meer factoren mee. Denk bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid en hoe de omgeving eruit ziet. 91Spices is misschien wel de mooiste eventslocatie van Rotterdam wanneer het hierop aankomt. Qua bereikbaarheid kunt u terecht in één van de twee nabij gelegen parkeergarages indien u met de auto komt. Met het openbaar vervoer kunt u uitstappen bij station Blaak en vindt u het restaurant op een steenworp afstand. Of u nu met de auto of het openbaar vervoer komt, het laatste stukje lopen naar het restaurant is absoluut geen straf. U komt langs de mooie, oude haven van Rotterdam en voelt meteen de gezelligheid van het plein op u afkomen.

Heerlijk eten

De menukaart van 91Spices werd zojuist al even aangestipt, maar als u een locatie wilt huren in Rotterdam kunnen we ons voorstellen dat u graag meer informatie wilt over de mogelijkheden van de kaart. U wilt uw gasten natuurlijk ook voorzien van de lekkerste hapjes. De Indiase keuken wordt bij 91Spices op meerdere manieren vertaald naar mooie specialiteiten. Deze zijn onder te verdelen in gerechten en curry’s uit het noorden en het zuiden. Voeg daar de originele gerechten uit de tandoor aan toe en er ontstaat een hoeveelheid keuze die het water in de mond doet lopen.

Vegatarisch & veganistisch

In aanvulling op de menukaart vindt u een grote hoeveelheid vegetarische en veganistische gerechten. Zo kan iedereen genieten van de Indiase keuken als u bij ons een zaal huurt. Over het algemeen zijn de gerechten uit het noorden minder pittig dan die uit het zuiden. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven op de kaart, zodat u precies kunt kiezen hoe pittig uw gerecht moet zijn. Tot slot willen we graag nog speciale aandacht besteden aan het naan brood. Dit is typisch Indiaas platbrood dat perfect gecombineerd kan worden met de vele verschillende curry’s die up bij 91Spices kunt eten. Dit brood is er in allerlei verschillende smaken, zoals naturel, met kaas of met knoflook. Een echte aanrader voor bij de curry!

Prettige service

Wilt u een locatie huren in Rotterdam? Waarschijnlijk kijkt u dan ook naar de aangeboden service. Bij 91Spices staat de service hoog in het vaandel. Als evenementenlocatie, zorgen we ervoor dat u kunt rekenen op attente en flexibele bediening. Heeft u bijvoorbeeld bijzondere wensen, wellicht met betrekking tot iets dat u wilt vieren zoals een verjaardag, dan houden we daar graag rekening mee.

Zaalverhuur Rotterdam: Kleine en grote groepen

Of u nu een eventslocatie voor 100 personen of eventslocatie voor 50 personen zoekt, bij 91Spices hebben we voldoende ruimte om iedere groep comfortabel van onze mooie eventslocatie te laten genieten. Door ons ruim opgezette restaurant en de moderne inrichting is het geen enkel probleem om sfeervolle plaatsen te creëren die aansluiten bij uw groepsgrote. Wanneer u met niet zo’n grote groep bent, hoeft u dan ook niet op zoek naar een kleine eventslocatie Rotterdam. We zorgen ervoor dat u altijd van de intieme sfeer kunt genieten.

Locatie huren?

Wilt u een locatie huren in Rotterdam? Bij 91Spices is het afhuren van een evenementenlocatie in Rotterdam goedkoop, zonder in te leveren op kwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat een horeca ruimte huren in Rotterdam voor u geen moeite kost en u helemaal goed terecht komt. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2021 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.