fbpx

Groepenlocatie in Rotterdam

Een mooie locatie huren voor groepen?

Zou je graag een locatie willen huren om met een groep een gebeurtenis of datum te vieren? Bij 91spices ben je hiervoor meer dan welkom! We vertellen je graag voor welke evenementen je bij ons terecht kunt, dus lees snel verder.

Huwelijksfeest of jubileumevenement

Wanneer je een huwelijksfeest of juist een jubileum te vieren hebt is dat natuurlijk geweldig. Deze momenten in het leven zijn heel bijzonder, dus daar hoort ook een bijzonder feest bij. Wij zorgen ervoor dat onze locatie dit reflecteert, dan hoeven jullie alleen maar langs te komen om gezellig feest te vieren!

Kraamfeest of babyshower

Voor een kraamfeest of babyshower leent onze locatie in Rotterdam centrum zich ook uitstekend. Het is zelfs mogelijk om een high-tea babyshower te bespreken. Een baby of opkomst of een pasgeboren familielid zijn mooie ontwikkelingen die absoluut gevierd mogen worden. We passen ons hierop aan en zorgen voor mooie kleurencombinaties en een gezellige dag.

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Gaat een van je beste vrienden of vriendinnen binnenkort trouwen? Aan jullie de nobele taak om een leuk vrijgezellenfeest te organiseren. Wanneer je daar een locatie voor zoekt ben je bij ons op de juiste plaats. We verzorgen dit graag naar wens voor jullie en passen ons aan de plannen die jullie hebben gemaakt aan. Zo wordt het ongetwijfeld een succes waarbij er gegarandeerd veel wordt gelachen.

De leukste verjaardag

Wil je je verjaardag of die van een ander eens uitgebreid vieren? Bijvoorbeeld omdat het gaat om een bijzondere leeftijd? Nodig al je vrienden, familie en kennissen uit en kom er bij 91spices een groot feest van maken. We helpen je graag om er een onvergetelijke dag of avond van te maken. Daarom reserveer je natuurlijk bij ons jouw verjaardagslocatie.

Zaalverhuur voor iedereen

Wil je graag een zaal of locatie huren in Rotterdam, maar staat de aanleiding daarvoor hierboven niet beschreven? Dat is geen enkel probleem. Wanneer je bijvoorbeeld een reünie of vergelijkbaar evenement wilt organiseren kun je ook altijd bij ons terecht. We helpen je graag om er een mooie dag of avond van te maken.

Een gezellige kerstbrunch

Rond deze tijd van het jaar draait het om familie, samenkomen en vooral: heel erg veel lekker eten! Daarom kun je bij 91spices terecht voor een smakelijke kerstbrunch met een grote groep. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met alle verschillende soorten vervoersmiddelen, dus iedereen kan gemakkelijk aan komen schuiven. Op die manier hoeven jullie je niet druk te maken om het organiseren van de brunch of dat er wel voldoende te eten is voor iedereen, dit nemen wij allemaal voor onze rekening zodat jullie tijd hebben om van elkaars gezelschap te genieten.

We passen ons graag aan

Tijd voor elkaar, gezelligheid en lekker eten. De invulling daarvan is voor iedereen anders. Daarom kun je bij ons aangeven wat jouw voorkeuren en wensen zijn met betrekking tot jouw groepsevenement. We bekijken dan graag samen hoe we dit kunnen invullen.

Neem contact op, dan gaan we aan de slag!

Zou je graag onze locatie afhuren om met een groep samen te komen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al je vragen graag en gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met de voorbereiding.

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2020 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.