fbpx

Diner Rotterdam

Indiaas diner in Rotterdam

Bij 91spices geniet je van heerlijke gerechten uit de Indiase keuken. Onze kaart is bijzonder uitgebreid en bevat gerechten uit zowel het noorden als het zuiden van India. Op die manier laten we onze gasten kennismaken met de bijzondere kruiden en smaken. Dit doen we met passie voor het lekkere eten, maar ook met gevoel voor service en beleving. Zo wordt een diner bij 91spices een gezellige, smakelijke en bijzondere ervaring!  

Verras je geliefde

Het is maar een keer per jaar Valentijnsdag, maar dat betekent niet dat je je geliefde op andere dagen niet kunt verrassen met een heerlijk etentje. Reserveer een plekje voor twee en kom gezellig samen genieten van een geweldige avond op één van de knusse plekjes in het restaurant. Geef daarbij ook zeker aan of je nog overige wensen hebt die we wellicht voor je in kunnen vullen, zodat jullie diner in Rotterdam een groot succes kan worden.  

Zakelijk diner

Heb je een zakelijke afspraak in Rotterdam? Ook dan is ons restaurant uitermate geschikt voor jou en je klant(en). Ons ruime restaurant heeft allerlei verschillende plekken waar je rustig kunt eten, spreken en elkaar altijd gemakkelijk kunt verstaan. Een zakelijk diner om een goede indruk achter te laten. Eventueel is het mogelijk om een meeting te organiseren of met een grotere groep te dineren in Rotterdam. Je kunt er dan ook voor kiezen om een deel af te huren, waarbij we u verder kunnen faciliteren met bijvoorbeeld een microfoon of beamer.  

Een diner om te vieren

Een cursus of opleiding afgerond, een rijbewijs gehaald, een jaartje ouder geworden of iets heel anders te vieren? Bij 91spices zorgen we voor een feestelijke avond. Sommige momenten in het leven verdienen het nu eenmaal om gevierd te worden. Hoe kun je dat beter doen dan met een heerlijk etentje? Laat ons gerust weten of we hier iets extra’s bij kunnen betekenen, want wij verzorgen dat graag voor je!

Diner in Rotterdam laten bezorgen

Het is tevens mogelijk om onze overheerlijke gerechten te bestellen. Wanneer je bijvoorbeeld geen tijd of energie meer hebt om te koken en toch lekker wilt eten. Wij staan voor je klaar en bereiden jouw maaltijd met net zo veel passie als wanneer je in ons restaurant zit. Zo geniet je ook thuis van de heerlijke Indiase smaken. 

Ons diner menukaart

De uitgebreide menukaart van 91spices is opgesplitst in drie delen. Hieronder hebben we deze voor je beschreven, zodat je alvast kunt bekijken waar jouw voorkeur ligt.

  • Noord: Warm, geurig brood dat vers uit de oven komt en romige curries met allerlei verschillende vleessoorten. Dit typeert de smaak van Noord India. Deze gerechten zijn pittig, maar niet extreem. 
  • Zuid: De keuken van Zuid India is een stuk pittiger. Hier speelt de zee een grotere rol en vindt je dus veel vis en schaaldieren terug, net als rijst en linzen. Die rijst wordt dan meestal bereidt met kokosmelk of olie, waardoor deze nog meer smaak opnemen.  
  • Tandoor: In onze keuken staat een traditionele Indiase tandoor oven. In deze oven van klei brandt een heet houtskoolvuur waar we al onze broden op bakken. Daarnaast komen er heerlijke spiezen met gemarineerd vlees en vele andere gerechten uit deze oven. Het proberen meer dan waard!

Toegankelijk voor iedereen

Het moge duidelijk zijn dat ieder mens welkom is in ons restaurant. Zo is onze locatie rolstoeltoegankelijk en proberen we voor eenieder dezelfde fijne beleving te creëren wanneer zij komen dineren in Rotterdam. Daarnaast houden we ook zoveel mogelijk rekening met dieetvoorkeuren, -eisen en -wensen. Laat u verrassen door de vegetarische én veganistische opties op onze kaart. Deze gerechten smaken net zo bijzonder als onze andere mogelijkheden. Heeft u een allergie, bijvoorbeeld voor gluten of noten? Ook dit vindt u duidelijk terug op onze kaart. Mocht u toch twijfelen, dan kunt u altijd advies vragen bij ons personeel. Zij kunnen u dan precies uitleggen welke opties bij uw situatie passen!

 

Indiaas dineren in Rotterdam

We verwelkomen je graag voor een Indiaas diner bij ons restaurant in Rotterdam. Neem gerust contact met ons op indien je nog vragen hebt of wilt reserveren, dan helpen we je met plezier verder! 

Stay in touch
with 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 0:00
Zondag: 12:00 - 23:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2020 91Spices is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.