Ontdek de Indiase keuken!

De Indiase keuken is divers, kleurrijk en natuurlijk: vol van kruiden en smaken. 91Spices is geïnspireerd op de keuken van het mooiste land ter wereld: India. En wij kijken naar het land als één geheel. Van het noorden tot het zuiden. Daarom heb je in ons restaurant de kans om in een kleurrijke omgeving alle traditionele Indiase gerechten te proeven. En daar komt nog bij dat we 91Spices hebben ontwikkeld voor elke gelegenheid.

Een diner voor twee, met vrienden, collega’s of familie? Kies een plek uit in het restaurant waarbij je uitkijkt op de open keuken en zie waar het allemaal gebeurt. Heb je grotere plannen en wil je ons met een groep bezoeken? Dan kun je genieten van onze loungebanken op de verschillende vloerhoogtes. Wat de gelegenheid ook is, wij zullen je verrassen met onze uitgebreide menukaart, vurige cocktails en geweldige bediening.

We zitten op het Gelderseplein dichtbij Station Blaak en willen jou van de Indiase gastvrijheid laten proeven alsof je in het land zelf bent.

Dit is ons menu

Deel onze voorgerechten, curries of sizzlers. Ons menu is onderverdeeld in vier secties: Noord-India, Zuid-India, Tandoor en Bijgerechten. We gebruiken de Tandoor (originele kleioven) voor het bereiden van gerechten op een houtskoolvuur en om onze broden in af te bakken. In het noorden zijn kruiden zoals garam masala dominant en gerechten uit het zuiden zijn over het algemeen pittiger. Combineer deze gerechten met bijgerechten waar jouw voorkeur naar uitgaat. Met wie kom jij proeven?

Blijft in contact
met 91Spices

91Spices Rotterdam
Gelderseplein 46
3011WZ, Rotterdam
TEL: 0103100701
info@91spices.nl

Maandag - Donderdag: 17:00 - 24:00
Vrijdag - Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 24:00

Navigatie:
U kunt uw auto parkeren bij Parking Markthal of Parking Oude Haven. Vanuit beide garages is het slechts 150m lopen naar het Gelderseplein. Als u arriveert via het openbaar vervoer dan is de uitstaphalte: Station Blaak. U steekt dan de straat over en loopt in ongeveer 100 meter naar ons toe.

Klik hier om Google Maps te openen en direct naar ons te navigeren.

91Spices: Our Magnificent cooks

© 2019 91Spices is ontwikkeld door de Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.